Referenciák


Ez az online számlaküldés nagyon jó. Egyszerű feltöltés, gyors eredmény és figyelnek arra is, hogy a cég alkalmas legyen pályázni! Mindezt külön díj nélkül? Úgy vélem, hosszú távra megtaláltam a partnerem!!!
Zsomaru Kft.

Csak dicsérni tudom az irodát!!! Szakmailag felkészültek, folyamatosan tájékoztatnak a jogszabályi változásokkal kapcsolatban. A NAV traffipax és a cégpartner ellenőrzés és pályázatfigyelési szolgáltatásukkal pedig többet nyújtanak, mint amit egy átlagos könyvelőiroda.
IFM Group Kft.

Mióta ők csinálják a könyvelésem nincs hátralékom a NAV folyószámlán, hiszen mindig tájékoztatnak az aktuális állapotról. Bármivel fordulok hozzájuk naprakészen tájékoztatnak az aktuális állapotról, így nyugodtan alszom, hiszen ha ellenőrzést kapnék, a revizorok minden rendben találnak.
Krekács Rex Kft.

"Az első könyvelőiroda, akivel évek óta együtt dolgozunk, és remélem fogunk is. Szeretem a következetes iránymutatásukat és ezáltal a kritikákat is, mert változtatásra kényszerítenek. Ezek a változások visznek előre, ebben partnerek az iroda dolgozói, ezért úgy tekintek rájuk, mint egy külső szemre. Meglátnak olyan dolgokat, amiket én nem, segítenek, és megoldásokat adnak. Ez utóbbi talán a legfontosabb, amit szolgáltatnak."
Dokutech Center Kft.

"Profi, gyors és segítőkész könyvelőiroda. Nem kell aggódnom a határidők miatt, mert időben tájékoztatnak mindenről, ami a cégem működéséhez szükséges."
Visiophone Kft.

"Az előző könyvelőnél előfordult, hogy nem készítette el időben az adóbevallást, vagy a mérleget. Ennél az irodánál ez nem fordulhat elő! Azzal, hogy online tudjuk intézni a számlák leadását, nem csak időt spórolnak meg nekem, hanem pénzt is keresnek, mert ez idő alatt a saját munkámmal tudok foglalkozni..."
Infodots Kft.